JÜPİTER SINIFI

Geleceğin yıldızı, okulumuzun hazırlık sınıfından sizlere kucak dolusu sevgiler;

Biz Jüpiter sınıfıyız. Gezegenlerin en büyüğü olduğu gibi okulumuzun da en büyük öğrencileriyiz. Jüpiterin manyetik etkisi olduğu gibi bizim de bilgileri öğrenen, mutlulukları çeken manyetik bir gücümüz var.

Öğretmenimiz ile okuma yazmanın alt yapısını oluşturuken okuma keyfini tadıp, okuma zevkini aşılarız. Bunu ise görsel algı, işitsel algı, dikkat ve hafıza, problem çözme , tahmin etme, kalem kullanma, el becerisi, öz bakım becerilerini geliştirme , nefes, ritm etkinliği gibi bir çok etkinlik ile gerçekleştiririz.Bu amaçla bizleri farklı gelişim alanlarında ki çeşitli branş öğretmenlerim destekler.

''Her çocuğun yeteneği içinde saklıdır '' diyen öğretmenlerimiz ile bizler ; yaşayarak, keşfederek, dokunarak, gözlemleyerek, oyunlar ve etkinlikler ile etkin öğrenmemizi gerçekleştiririz.

Sanatla, sporla, oyunla, bol bol neşe ve mutlulukla biz Saygınkent Anaokulunda olmaktan, Jüpiterli olmaktan çok mutluyuz.